Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 11πμ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Συμμετέχουμε στην διαμαρτυρία που καλεί το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, ενάντια στον εγκληματικό αποκλεισμό των ανασφάλιστων από δωρεάν υπηρεσίες περίθαλψης, πρωτοβάθμιας και νοσοκομειακής, η οποία  κοστίζει καθημερινά αναπηρίες και θανάτους σε χιλιάδες συμπολίτες μας (μια και αυτοί από αδυναμία να αντεπεξέλθουν στο κόστος της περίθαλψης, είτε την στερούνται είτε προσέρχονται για νοσηλεία πολύ καθυστερημένα, όταν πια το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί). Ενάντια στην υποβάθμιση της υγείας με κλεισίματα νοσοκομείων, τοπικών καταστημάτων ΙΚΑ κτλ. Το ραντεβού είναι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 11πμ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Για όποιους θέλουν να έρθουν ομαδικά μαζί με μέλη της Επιτροπής, το ραντεβού είναι στις 10.20πμ στη στάση μπροστά στις Δωδεκαόροφες στην οδό Λαγκαδά. (Θα μεταβούμε δωρεάν με λεωφορεία).
Είναι χρέος όλων μας, απέναντι στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, να μην αφήσουμε κανένα μόνο του! Να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και προστασίας μας. Γιατί όλοι μας βιώνουμε καθημερινά τα ίδια προβλήματα φτώχεια, ανεργία, απολύσεις κτλ.
Επίσης ενημερώνουμε ότι τον τελευταίο μήνα προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αρκετοί κάτοικοι στους Αμπελόκηπους, τον Εύοσμο, τη Νεάπολη, τη Σταυρούπολη κτλ, να αποκτήσουν πρόσβαση στο ρεύμα, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και μετά από 2 χρόνια! 
Τηλεφωνήστε άμεσα στο τηλ. 2310265730, σε περίπτωση που γνωρίζεται περιστατικά με κομμένα ρεύματα, με απειλές κατασχέσεων σπιτιών και καταθέσεων.
Τέλος φέρνουμε μαζί μας και φάρμακα που πλέον δεν τα χρειαζόμαστε, για να τα δώσουμε στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ: 2310265730,  epitropidrasis@gmail.comepitropidrasis.blogspot.gr