Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση-συζήτηση για το ασφαλιστικό

Εκδήλωση-συζήτηση της Επιτροπής 
Πέμπτη 28 Γενάρη στις 7μμ στο δημαρχείο Αμπελοκήπων

Θέμα: «Η σημασία της κοινωνικής ασφάλισης και η οργάνωση του αγώνα για την υπεράσπισή της, ενάντια στο 3ο Μνημόνιο & τους υπηρέτες του.»

« -Η μνημονιακή επίθεση συνεχίζεται… Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου καταργεί τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης, ενώ τα μέτρα δεν αφορούν μόνο τις μελλοντικές μηδενικές συντάξεις, αλλά καταβαραθρώνει άμεσα το οικογενειακό εισόδημα με αποτέλεσμα τη μεγάλη πτώση του βιοτικού επιπέδου ακόμη και της νεολαίας.
-Η οργάνωση του κινήματος μας, η διεύρυνση του δικτύου αλληλεγγύης για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση καθώς και νομικές συμβουλές για να μην αφήσουμε κανένα απροστάτευτο. » 

Βρισκόμαστε, συζητάμε και συναποφασίζουμε δράσεις  (κινητοποιήσεις ενάντια σε κατασχέσεις, διακοπές ρεύματος και ύδρευσης, χαριστικά παζάρια κτλ), δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλεγγύης και προστασίας στις γειτονιές μας, από τις καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων που  έχουν βυθίσει τη χώρα σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση.  Ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι προσπαθούν να υφαρπάξουν την περιουσία μας (ΕΝΦΙΑ, κατασχέσεις, αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης, μειώσεις μισθών και συντάξεων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας λιμάνια, αεροδρόμια κτλ. Να μην αφήσουμε κανένα απροστάτευτο. Κανένας μόνος του στην κρίση. Όλοι μαζί  μπορούμε να τα καταφέρουμε!

-Επικοινωνήστε μαζί μας για τις επόμενες δράσεις.
-Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, απειλής κατάσχεσης, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ.  σττηλέφωνο:2310265730,
email: epitropidrasis@gmail.com, στο blog   http://epitropidrasisds.blogspot.gr/

Κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση!
Με τη δική μας οργάνωση και αγώνα παντού, να επιβάλλουμε:
·    Απαγόρευση των  κατασχέσεων  κατοικιών και  καταθέσεων.
·    Κανένα σπίτι χωρίς, τροφή, ρεύμα, νερό και θέρμανση
·    Κατάργηση των μνημονίων και των αντεργατικών-αντιλαϊκών μέτρων.
·    Διαγραφή ολόκληρου του χρέους, να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Έξοδο από Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρώ.  Άμεση επιστροφή σε εθνικό νόμισμα!
· Υπεράσπιση του δημόσιου &δωρεάν χαρακτήρα  κοινωνικών αγαθών/υπηρεσιών.
·   Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών μας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΡΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ
Επικοινωνία: Τηλ:2310265730,  epitropidrasis@gmail.com, epitropidrasis.blogspot.gr