Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Οι αποφάσεις της συνέλευσης της Επιτροπής Δράσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Αυγούστου έχουν ως εξής:


1) Να συμμετέχουμε στην πανελλαδική συγκέντρωση-διαδήλωση της ΔΕΘ  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 6 Σεπτέμβρη στις 6μμ, στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Για το λόγο αυτό την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου από τις 7 έως τις 9 το βράδυ θα πραγματοποιήσουμε  μαζική παρέμβαση ενημέρωσης στην πλατεία Επταλόφου με κείμενο που θα καλεί στην συγκέντρωση.
2)  Να συνεχίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε  να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς           ρεύμα. Ήδη, αρκετές οικογένειες έχουν πλέον ρεύμα σε διάφορες περιοχές Αμπελόκηπους, Μενεμένη, Εύοσμο, Σταυρούπολη, Νεάπολη, Κορδελιό κτλ).
3) Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη  στις 7μμ στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων, όπου θα συζητηθεί κι ένα γενικό σχέδιο δράσης της Επιτροπής ενόψει της νέας περιόδου.
ΥΓ. Επισυνάπτονται τα ενημερωτικά μας κείμενo. Όποιος θέλει να συμμετέχει στις δραστηριότητες της Επιτροπής, ή θέλει να μάθει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα στο μέιλ:  epitropidrasis@gmail.com  ή στο τηλέφωνο 2310265730.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Για όλες τις παραπάνω  δράσεις που αποφασίστηκαν χρειάζεται ή όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή από όλους μας για να είναι επιτυχημένες!